Tanfolyam árak

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Kedves tanulni vágyók! Kérlek olvassátok el figyelmesen az alábbiakat!

Még mindig nagyon sok a kérdés az oktatásokkal kapcsolatban. Lehet-e dolgozni az oktatás elvégzése után?

A válaszom: Legálisan NEM

Legalábbis jelenleg, Magyarországon csak kozmetikus bizonyítvánnyal vagy  szépségtanácsadói bizonyítvnnyal lehetséges.  Ha külföldön szeretnéd ezt a tevékenységet folytatni, ott nem nézik ilyen szigorúan, tehát ott van rá mód  munkát vállalni. De ez is az adott ország szabályaitól függ, aminek pontosan mindenki járjon utána. Kérek mindenkit, hogy ezeket az információkat vegye komolyan és ennek tudatában jelentkezzen!

De ha jobban belegondolunk, 10 óra alatt senki ne akarjon egy „szakmát” szerezni. A szempilla- hosszabbítás rengeteg gyakorlást igényel.

 

A tanfolyamról!

Oktatási rendszeremmel azon kevesekhez szeretnék csatlakozni, ahol a  minőség a legfontosabb. Ennek érdekében az oktatás egyénileg történik, 2x4 órában (2 nap). A célom az, hogy a 2.nap végén a tanulók valós tudásra tegyenek szert, ami az oklevél megszerzéséhez elengedhetetlen.

 

A csoportos illetve magán oktatási tapasztalataim és a rengeteg elkeseredett vendég elrontott pillájának a leoldása után arra jutottam, hogy a képzéseim 2 naposak lesznek.  Modellt a tanulónak kell biztosítani, így biztosítva van a rengeteg gyakorlási időt! Az oktatás 1 fővel történik a méghatékonyabb tanulás érdekében!!! 

A tanulóknak sokszor gondot jelent a modell biztosítása, ami egyrészről érthető. Másrészről pedig úgy gondolom sokkal fontosabb az, hogy a tanulók megfelelően elsajátítsák az applikációt. Amikor a tanulók egymáson gyakorolnak sajnos a gyakorlati idő kevésnek bizonyul.

Kérlek olyan modellt hozzál aki türelmes és 4 óra fekvés nem jelent problémát számára.  A jelentkezéseket 10000Ft előleg (lemondás esetén nem igényelhető vissza) vagy a teljes összeg  befizetésének sorrendjében tudom elfogadni. 

Az oklevél megszerzésének feltételei a következők:

 Volume képzés esetén:

A tanulónak a 2. napon minimum 3 pót pillát kell applikálni egy saját pillára, maximum 0,07mm vastag pillákat használva.

 

2 napos képzés

Volume Lashes, Russian képzés - 94990Ft (2x4 óra = 2 nap)

Az oktatás időtartama: 2x4 óra (2 nap).  Azoknak jelentkezését várom, akik megfelelően elsajátították és begyakorolták az alap technikákat és gyakorlott szakemberek. Ha igazán dús, sűrű pillákkal szeretnéd vendégeidet elkápráztatni.

Ezen a képzésen egyáltalán nem beszélünk az alapokról (tisztítás, zsírtalanítás, töltés). A gyakorláson van a hangsúly. Megtanuljuk „csokrokban” felvenni a pillákat, 3-4-5-6szálat egyszerre.

1.nap 
-    1,5 óra gyakorlás, a „csokrok” kialakítása
-    30 perc ebédszünet
-    2 óra ismét a "csokrok" kialakításának gyakorlása

2.nap (Erre a napra modell szükséges )

- 1,5 óra folyamatos gyakorlás modellen

- 30 perc ebédszünet

- 2 óra gyakorlás modellen

 

4 óra ismétlő: 39990Ft

Ha már részt vettél egy másik  cégnél egy adott tanfolyamon amit ismételni szeretnél, vagy  csak további kérdéseid lennének.