Az egyéni oktatás miatt, maximális figyelem jut a tanulóra!

 

Miért engem válassz?

Az egyre több konkurenciának és a nem megfelelően elkészített  szempillának köszönhetően, sajnos a szépségszakmának ez az ága kezd hígulni. Ezért ha sikeresek szeretnénk lenni, akkor nagyon fontosnak tartom a megfelelő képzést. 2007 óta foglalkozom a szálanként szempilla-hosszabbítással és 2014-től oktatással és a Volume Lashes technikával. Kellő gyakorlati és oktatsi tapasztalattal a hátam mögött igyekszem a tanulóimnak átadni azt a tudást, ami a szép applikációhoz szükséges. Manapság 4-5 órában és 6-10 fővel történik az oktatás. Sajnos ez az idő NEM ELEGENDŐ a megfelelő applikáció elsajátítására, pedig a gyakorlás a szakma elengedhetetlen része.  Ha igazán szeretnéd megtanulni a szépségszakmának ezt az ágát, akkor Te is a 2 nappól álló képzésem választod, ahol 1 fő vesz részt. Így biztosítva a SOK- SOK-SOK GYAKORLÁSI IDŐT.

Ma már ragaszkodom hozzá, hogy tanulóim saját modellen és ne egymáson gyakoroljanak. Így kétszerannyi a gyakorlási idő mint azokon a képzéseken ahol a tanulók egymáson gyakorolnak. Nagyon fontosnak tartom az alapok és az azt követő továbbképzések megfelelő elsajátítását, így a piac egyik legnagyobb óraszámban történnek az oktatások!

Szeretném ha minden tanulóm biztos tudásra tenne szert ezért az oklevél megszerzésének feltételei a következők:

 Volume képzés:

A tanulónak a 2. napon minimum 3 pót pillát kell applikálni egy saját pillára, maximum 0,07mm vastag pillákat használva.

A tanfolyam aktuális időpontjait a "tanfolyam időpontok" menüpontban olvashatod. Kérlek időben jelentkezz (a kiírt időpont előtt minimum 2-3 hónappal) mert az egyéni oktatásnak köszönhetően a helyek hamar betelnek.

-  A magánoktatásnak köszönhetően, sokkal több a gyakorlási idő, ami ennek a szakmának elengedhetetlen része.

-  A tanfolyam ára tartalmazza azokat az anyagokat és eszközöket, amiket a tanfolyamon használunk

-  A tanfolyamon elméleti és 80% gyakorlati oktatást kapnak a tanulók.

-  Az oktatási idő alatt a tanuló megtanulja a helyes applikációt, észre veszi az esetleges hibákat, tudja azokat korrigálni

-  Az oktatás után is lehetőség van 3 hónapig konzultációra az oktatóval.

-  Névre szóló oklevél a volume tanfolyam után  (megfelelő applikáció esetén)

-  Ingyen wi-fi használata

Hogyan érkezzen modell a tanfolyamra!

- Ne érkezzen már felrakott pillával

- Ha van kontaktlencséje, akkor azt a tanfolyam ideje alatt ki kell venni. Így szemüveg használata szükségessé válhat :)

- Szempilláján ne legyen szempillaspirál

 

 

Az oktatás barátságos környezetben, a nívós Dunapest Rezidenciák épületében a Duna parton zajlik.

A központi Boráros térnek köszönhetően, könnyen megközelíthető.