3+1 különböző tanfolyam közül választhatnak a tanulni vágyók.


   Klasszik szempilla (régen 3D tanfolyam) alaptanfolyam (2+1 nap)


   Haladó, dúsító tanfolyam ( 2+1 nap)


  Volume Lashes (3D-4D-5D-6D) tanfolyam (2 nap)

 
4 óra ismétő!

 

2 illetve 2+1 napos képzések!!!

Ha szeretnéd az alapokat, a haladó illetve volume technikát elsajátítani és biztos tudásra szert tenni, akkor Te is a képzéseim egyikét választod. Sokkal több gyakorlási idő és folyamatos kontroll, ami az applikáció elengedhetetlen része!

 

 

Miért engem válassz?

Az egyre több konkurenciának és a nem megfelelően elkészített  szempillának köszönhetően, sajnos a szépségszakmának ez az ága kezd hígulni. Ezért ha sikeresek szeretnénk lenni, akkor nagyon fontosnak tartom a megfelelő képzést. 2007 óta foglalkozom a szálanként szempilla-hosszabbítással és 2014-től oktatással és a Volume Lashes technikával. Kellő gyakorlati és oktatsi tapasztalattal a hátam mögött igyekszem a tanulóimnak átadni azt a tudást, ami a szép applikációhoz szükséges. Manapság 4-5 órában és 6-10 fővel történik az oktatás. Sajnos ez az idő NEM ELEGENDŐ a megfelelő applikáció elsajátítására, pedig a gyakorlás a szakma elengedhetetlen része.  Ha igazán szeretnéd megtanulni a szépségszakmának ezt az ágát, akkor Te is a 2 illetve 2+1 nappól álló képzésem egyikét választod, ahol maximum 2 fő vesz részt. Így biztosítva a SOK- SOK-SOK GYAKORLÁSI IDŐT.

Ma már ragaszkodom hozzá, hogy tanulóim saját modellen és ne egymáson gyakoroljanak. Így kétszerannyi a gyakorlási idő mint azokon a képzéseken ahol a tanulók egymáson gyakorolnak. Nagyon fontosnak tartom az alapok és az azt követő továbbképzések megfelelő elsajátítását, így a piac egyik legnagyobb óraszámban történnek az oktatások!

Szeretném ha minden tanulóm biztos tudásra tenne szert ezért az oklevél megszerzésének feltételei a következők:

Alapképzés esetén:
 

A 2. nap befejezését követően minimum 1 hónap gyakorlásiidő elteltével (amennyi időre a tanulónak szüksége van a gyakorlásra, de minimum 1 hónap) egyénileg egyeztetett időpontban a tanulónak vissza kell jönni és 3 óra alatt minimum 80-80 szálat (szempáronként összesen 160 szál) a tanultak szerint, helyesen  el kell készíteni. 

Haladó képzés esetén: 

A 2. nap befejezését követően a tanuló otthon folytatja a gyakorlást. A számára szükséges gyakorlási idő után egyénileg egyeztetett időpontban a tanulónak vissza kell jönni és 4 óra alatt minimum 160 saját szálra a tanultak szerint, helyesen  el kell készíteni az applikációt.

Helyes applikáció: 2 pót pillát applikálni egy saját pillára, maximum 0,1mm vastag pillákat használva.

 Volume képzés esetén:

A tanulónak a 2. napon minimum 3 pót pillát kell applikálni egy saját pillára, maximum 0,07mm vastag pillákat használva.

Az alap és haladó képzés esetén ha a tanuló még nem biztos a munkájában, a 3. nap előtt mód van arra, hogy fényképet küldjön véleményezésre. Így biztosítva a 3. napon az oklevél megszerzését. :)

 

A tanfolyam aktuális időpontjait a "tanfolyam időpontok" menüpontban olvashatod. Kérlek időben jelentkezz (a kiírt időpont előtt minimum 3 héttel) mert a magánoktatásnak köszönhetően a helyek hamar betelnek.

-  A magánoktatásnak köszönhetően, sokkal több a gyakorlási idő, ami ennek a szakmának elengedhetetlen része.

-  A tanfolyam ára tartalmazza azokat az anyagokat és eszközöket, amiket a tanfolyamon használunk

-  Kezdőcsomag  vásárlása nem kötelező. A kezdőcsomag ára : 50000Ft (csak az alap oktatáshoz)

-  A tanfolyamon elméleti és 80% gyakorlati oktatást kapnak a tanulók.

-  Az oktatási idő alatt a tanuló megtanulja a helyes applikációt, észre veszi az esetleges hibákat, tudja azokat korrigálni

-  Az oktatás után is lehetőség van folyamatos konzultációra az oktatóval.

-  Névre szóló oklevél kiállítása (megfelelő applikáció esetén)

-  Ingyen wi-fi használata

Hogyan érkezzen modell a tanfolyamra!

- Ne érkezzen már felrakott pillával

- Ha van kontaktlencséje, akkor azt a tanfolyam ideje alatt ki kell venni. Így szemüveg használata szükségessé válhat :)

- Szempilláján ne legyen szempillaspirál

 

 

Az oktatás barátságos környezetben, a nívós Dunapest Rezidenciák épületében a Duna parton zajlik.

A központi Boráros térnek köszönhetően, könnyen megközelíthető.